Eindtoernooi en BBQ 2018

Beste Volhardingers,

Het einde van het basketbal seizoen 2017/2018 is alweer in zicht. Ook dit seizoen willen we weer gezellig afsluiten met het jaarlijkse eindtoernooi en de BBQ .
Dit doen we op zaterdag 23 juni 2018.

Alle leden en familieleden zijn van harte welkom om mee te spelen tijdens het eindtoernooi en na afloop van het toernooi op de BBQ. Dus breng je vader, moeder, broer, zus, oma, opa mee.

Het eindtoernooi begint om 13.00 uur in het Omnium tot ongeveer 17.00 uur.
De opzet van dit toernooi is anders dan de laatste jaren. Jullie mogen zelf een team samenstellen en aanmelden. Dit team moet uit minimaal 6 personen bestaan. Meld je aan met: Teamnaam, namen van de spelers en of je meedoet aan het recreatieve (ouder/kind) toernooi, of meedoet aan het verenigingstoernooi.

Als je graag mee wilt doen aan één van de toernooien, maar geen team kan vinden, stuur dan even een mailtje. Aanmelden en mailen naar niekhazelaar@hotmail.com. Uiterste datum voor teamopgave: zaterdag 16 juni.

Rond 17.30 uur beginnen we met de BBQ op het rugbyveldje achter het Omnium.
De BBQ kost 8,50 per persoon. Kom je naar de BBQ dan ook graag uiterlijk 16 juni een mail naar niekhazelaar@hotmail.com . Vermeld je naam en met hoeveel personen je komt naar de BBQ. Geef ook aan of je vegetarisch bent of dat er zijn andere dingen zijn waarmee we rekening moeten houden.

De BBQ betalen, doe je op de rekening van BV Volharding NL83 RABO 0315 657901, o.v.v. BBQ , je naam en je team en met hoeveel personen je komt. LET OP: Je aanmelding voor de BBQ is pas definitief, als je betaling op 16 juni op de rekening van Volharding staat!

Voor vragen over het eindtoernooi of de BBQ kun je ook een mailtje sturen naar niekhazelaar@hotmail.com.

We hopen dat jullie allemaal komen ………tot zaterdag 23 juni!!!

Met vriendelijke groet het Sfeerteam………